Välkommen Bo & äta Att göra Service Res hit Kontakt
 Grövelsjöfjällen - alla tiders fjäll!

Uthyrning & Sportbutik Turistlänkar

Uthyrning & Sportbutik

Det går att komma till fjällen utan komplett fjällutrustning, här finns allt ni behöver för en perfekt semester i fjällen.

Fjällbua i Storsätern

I våran sportshop säljs friluftskläder, skaljackor och byxor, mössor & vantar, ullunderställ och övrig fjällutrustning.

Nyhet för vintern 2015/2016 är att vi öppnar skiduthyrning och skidshop. Vi hyr ut det senaste inom både alpint och längd/tur. Du åker på moderna och säkra skidor, alltid nyslipade och vallade. Vi har många års erfarenhet inom skidbranschen och hoppas därför kunna förse dig med bästa service.

I vår skidshop finner du även längd och alpint utrustning till försäljning. Här finns också möjlighet att prova utrustningen innan köp. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd!

Problem med dina skidor? T ex få dem vallade eller slipade etc.? Vi hjälper dig i vår skidverkstad!

Du kan också förboka skidutrustningen under vintersäsong.

Besök vår hemsida www.fjallbua.se eller ring 0253-23010.


STF Grövelsjön Fjällstation

    Uthyrning-sportbutik.jpg        Uthyrning-sportbutik-2.jpg

I vår uthyrning kan du hyra komplett friluftsutrustning för både sommar och vinter. Vi har allt från längdskidor, skor och stavar, turskidor, pjäxor, snöskor, tält, friluftskök och fiskeutrustning till regnkläder, stövlar och kanoter. Barn t o m 9 år får hyra längdskidpaket gratis (gäller boende STF-medlem).

Vi har även en välsorterad butik med ett stort utbud av sportartiklar och kläder för alla årstider; där du kan köpa längd- och turskidor, skidpjäxor, vandringskängor och löparskor, skalplagg och vindjackor, regnkläder, tröjor, vandrings- och skidbyxor, stormkök, kartor och kompasser. Här finns också livsmedel för självhushållare och proviant för vandrings- och skidturer, souvenirer, hantverk och hemslöjd, kioskvaror, tidningar, tidskrifter och pocketböcker mm.

Kontakt tel. 0253-596 880 eller e-mail grovelsjon@stfturist.se

Länk STF Grövelsjön Fjällstation>> 

 

Grövelfjäll

Vid Grövelfjäll hittar du en helt ny skiduthyrning och sportbutik. Kom och provåk vår nya utrustning! Vi servar dig med alpin-, längd-, tur-, telemark- och snowboardutrustning. Ska du gå på topptur runt Grövelsjöfjällen? Då har du kommit rätt, vi har skidprylarna till Dig!

tel. 0253-230 00, www.grovelfjall.se

Skoteruthyrning

Varva skidåkning med en skotertur.

Åk på egen hand eller följ med på guidad skotertur. Vad du än väljer så är det en härlig upplevelse i vår fantastiska fjällvärld!
Kontakta Enarssons Skoteruthyrning, Sågliden för information och bokning

Tel: 0253-290 01 eller 070 529 00 19  Läs mer här>>

 

Hem>>

 

 

      

Foton: Anders Dahlin