STF Grövelsjön Fjällstation

Välkommen till STF Grövelsjön Fjällstation! Här bor du 816 meter över havet på Långfjällets sluttning i gränslandet till Norge i en av världens mest hållbara fjäll och bergsanläggningar. Direkt utanför dörren har du tillgång till miltals med markerade leder och stigar och våra fjällguider är redo om du vill ha hjälp med en guidad aktivitet.

STF Grövelsjöns Fjällstation erbjuder olika boendealternativ från självhushåll till helpension och i olika rumstyper. En fjällstation är inte bara ett boende det är ett nav för aktiviteter i fjällmiljö. På STF Grövelsjön Fjällstation finns butik, uthyrning, fjällguider, vandringsturer med guide och mycket mer. Hos oss behöver man inte gå långt för att ha roligt. Nära stationen finns Trollstigen, Linnés källa, lägerplatser för grillning eller koka ditt eget kaffe och en trollverkstad där du kan göra dina egna troll och placera ut på Trollstigen.

Läs mer på: svenskaturistforeningen.se

För mer information och bokning kontakta STF Fjällbokningen på telefon 010 190 23 60 eller e-post bokningen@stfturist.se

Under säsong kan receptionen nås på telefon: 010-190 24 30 eller E-post: grovelsjon@stfturist.se